Hopp til innhold

Det kan se ut som du har skrudd av JavaScript i nettleseren din. Vi har prøvd å tilpasse siden for bruk uten JavaScript, men det vil dessverre resultere i noe redusert funksjonalitet

Nyhetsbilde
Foto: Total E&P Norge A/S/Norsk Oljemuseum

Venter 500 deltakere på seminar om plugging av brønner

De neste årene blir aktiviteten høy innenfor plugging av brønner og nedstengning av installasjoner. På årets 13. Plug & Abandonment-seminar vil du få vite alt om hva som skjer i markedet fremover. Meld deg på gratis!

Det er rekordstor interesse fra industrien for seminaret der du får høre myndighetenes og industriens perspektiver på fremtiden for Plug & Abandonment (P&A).

Riggselskaper vil fortelle om sitt syn på markedet fremover og vise frem nye type rigger som kan utføre operasjonene.

Deler erfaringer
Total Energies, Aker BP og Equinor vil dele sine erfaringer med bruk av ny P&A-teknologi, bruk av kortere plugger og utførte P&A-operasjoner.

Gjennom seminaret vil man også vise teknologibehovet fremover. For eksempel hvordan man kan verifisere barrierer i produksjonsbrønner og bedre planlegge for P&A-operasjoner av disse, samt langtidsmonitorering av barriereplugger. Målet er å få frem nye innovasjoner og ytterligere kostnadsreduksjoner innen P&A.

I tillegg vil det være stands fra 30 ulike leverandører.

Seminaret skjer 24. oktober på Quality Airport Hotel Stavanger i Sømmevegen 1 på Sola. Det varer én dag.

Program

Meld deg på gratis her