Hopp til innhold

Det kan se ut som du har skrudd av JavaScript i nettleseren din. Vi har prøvd å tilpasse siden for bruk uten JavaScript, men det vil dessverre resultere i noe redusert funksjonalitet

Nyhetsbilde

Siv Dagny Aasvik ny regionsjef nord

Offshore Norge har ansatt Siv Dagny Aasvik som ny regionsjef i nord.

- Vi er svært fornøyde med å få Siv Dagny med på laget for en næring som er viktig for Norge og Nord-Norge sier Torbjørn Giæver Eriksen, direktør for næringspolitikk og kommunikasjon. -Siv Dagny kjenner landsdelen svært godt, har en omfattende politisk bakgrunn og næringslivserfaring.

-Jeg gleder meg enormt til å jobbe med offshorenæringen som gir avgjørende bidrag til arbeidsplasser i lokalsamfunnene, inntekter til fellesskapet og pålitelig energi til Europa. Offshorenæringen har allerede tilstedeværelse i nord gjennom olje og gass, nå står både organisasjonen og næringen midt i utviklingen av nye verdikjeder som for eksempel havvind, hydrogen og mineraler. Dette vil være viktig både for verdiskaping og det grønne skiftet, sier Siv Dagny Aasvik.

Siv Dagny Aasvik kommer fra jobb som senior prosjektleder i Egga Utvikling og hun har hatt ansvaret for Nord universitets utviklingsprosjekt på Nesna. Aasvik har politisk bakgrunn som blant annet ordfører i Hadsel, regionrådsleder i Vesterålen, fylkespolitiker i Nordland og politisk rådgiver for Anniken Huitfeldt.

For ytterligere informasjon, kontakt:

Siv Dagny Aasvik: 995 22 025

Torbjørn Giæver Eriksen: 995 41 911