Hopp til innhold

Det kan se ut som du har skrudd av JavaScript i nettleseren din. Vi har prøvd å tilpasse siden for bruk uten JavaScript, men det vil dessverre resultere i noe redusert funksjonalitet

Nyhetsbilde

Arendalsuka – vi er med!

Norsk olje og gass har tre arrangementer under Arendalsuka.  Vi håper at du tar turen innom!Det blir debatt, det blir teknologi og det blir innspill til lokalvalgkampen.  Treff vår direktør og andre fra oss mens du hører om Norges største og viktigst


NORGES NYE NASA

Tid: Fredag 14. august kl. 10:00 – 12:00
Sted: No9 Platebar (nr. 17 på kartet)

Hva:
Menneskene gjorde det mulig å hente olje opp fra havet.  Ideer, nye forslag, pågangsmot og ofre for nasjonen har formet oljeeventyret vårt.  Dette eventyret er ikke over.  Ikke på langt nær. Vi har Norges sterkeste globale teknologiklynge og ideene spinnes nå videre til romfart, medisin og fornybar.  Kom og hør fortellingene om hvordan vår offshoreteknologi nå flyttes til nye industrier som gir grobunn for nye virksomheter, nye produkter og nye arbeidsplasser. 3 bedrifter vil fortelle om sine planer, visjoner og ideer.

Panel:
Karl Eirik Schjøtt-Pedersen (adm dir Norsk olje og gass)
Stein Lier-Hansen (Norsk Industri)
Håkon Haugli (Abelia)

Bedrifter:
Flumil
DNV GL
Statoil


LIV LAGA LOKALT

Tïd: Mandag 17. august kl. 17:00 – 19:00
Sted: No9 Platebar (nr. 17 på kartet)

Hva:
Er olje og gass kun noe Stortinget bør diskutere?  Eller er det slik at hundrevis av lokalsamfunn over hele Norge nyter godt av de ressursene som hentes opp av norsk sokkel.  Hva har skjedd der industrien begynte, hva med områdene som fikk oljen på 80 og 90 tallet og hva med Nord Norge?  Vi har Kristansen & Strand som intervjuer vår direktør Schjøtt-Pedersen, vi har ordførere fra oljekommuner, vi har en ny rapport som viser vekst, arbeidsplasser og utvikling i lokalsamfunnene.  Få med deg denne debatten om oljen er liv laga lokalt.

Panel:
Karl Eirik Schjøtt-Pedersen (adm. dir Norsk olje og gass)
Kristiansen og Strand
Ole Ueland, ordfører Sola
Ivar Vigdenes, ordfører Stjørdal
Marianne Næss Sivertsen, varaordfører Hammerfest


ENERGY OUTLOOK


Tid: Tirsdag 18.august kl. 08:30 - 17:30
Sted: Clarion Tyholmen Hotel (nr.2 på kartet)

Hva:
Costs are high and prices low. Yet the Norwegian oil and gas adventure is far from over, however, as new chapters are written, the stories might be different. GCE NODE, Norwegian Oil & Gas Association and the Federation of Norwegian Industries invite you to Energy Outlook, a conference highlighting the challenges and the opportunities the industry is facing.

Klikk her for mer informasjon, program og påmelding.