Hopp til innhold

Det kan se ut som du har skrudd av JavaScript i nettleseren din. Vi har prøvd å tilpasse siden for bruk uten JavaScript, men det vil dessverre resultere i noe redusert funksjonalitet

Nyhetsbilde
FOTO: Norsk olje og gass

Enighet med Industri Energi, oppgjøret med Safe til mekling

Det ble oppnådd enighet mellom Norsk olje og gass og Industri Energi i oljeserviceoppgjøret. Safe brøt forhandlingene.

Etter to dager med forhandlinger med Industri Energi på Oljeserviceavtalen og Safe på Brønnserviceavtalen, ble det klart at det ikke var mulighet til å komme til enighet med fagforbundet Safe. Avtalene er likelydende.

- Det er svært beklagelig at Safe ikke ville godta det fremsatte tilbudet som Industri Energi godtok og som var i tråd med rammen i de sentrale forhandlingene i frontfagoppgjøret, sier forhandlingsleder Jan Hodneland i Norsk olje og gass.

Dato for mekling blir fastsatt senere.

Fakta om oljeserviceoppgjøret
I overkant av 5000 ansatte i ulike oljeservicebedrifter (leverandører til oljeselskaper) er omfattet av avtalene:

Schlumberger Norge, Halliburton, Baker Hughes Norge, Oceaneering, Altus Intervention, Weatherford Norge, Aker Solutions (avd Ågotnes), Vetco Gray Scandinavia, Oceaneering Asset Integrity, Subsea 7 Norway, Expro Norway, Franks International, Welltec Oilfield, Cameron Norge, Ramco Norway, PSW Technology, Rely0n Nutec Norway, Enhanced Drilling, IOS Tubular Management, Intertek West Lab, Soiltech Offshore Services, ResQ, Landmark Graphics, Petrotech, Stratum Reservoir Norway, Benor, KCA Deutag Drilling Norge, Speedcast Norway, Altus Intervention Technologies, Nosefo Tau, Nosefo Bergen, TWMA Norge.

Kontakt
Kolbjørn Andreassen, informasjonssjef i Norsk olje og gass, mobil: +47 952 82 808 epost: ka(a)norog.no